skip to Main Content
+31(0)345 - 573241   |   

SCHEEPSBOUW

Als specialist in scheepsbouwplaten leveren we onze producten voor de meest uiteenlopende schepen: van pleziervaartuigen en containerschepen tot defensiematerieel en offshore vessels. Niet voor niets hebben we de breedste en diepste voorraad van Nederland.

OFFSHORE

We weten het als geen ander: de offshore-sector stelt bijzondere eisen aan staalplaten. Ons assortiment aan offshore-platen is daar dan ook op afgestemd. En uiteraard regelen we ook alle aanvullende beproevingen voor u.

KETELBOUW

We leveren onze ketelbouwplaten voor alle toepassingen in de ketelbouw in zowel Europese kwaliteiten, maar zijn ook gespecialiceerd in ASTM / ASME kwaliteiten.

CONSTRUCTIE

De constructiewereld kent nauwelijks geheimen voor ons. Van kleine klussen tot megaprojecten: we begrijpen wat u nodig heeft. Daar zijn onze services én ons ruime assortiment aan constructieplaten zorgvuldig op afgestemd.

TANKBOUW

We leveren onze staalplaten voor alle tankopslagtoepassingen. Ook voor kaarsrechte decoiling en alle benodigde beproevingen bent u bij ons aan het juiste adres.

KRANENBOUW

Dankzij onze ruime voorraden en onze kennis van de sector zijn we een van de vertrouwde leveranciers van hoogvaste platen voor de kranenbouw. Uiteraard regelen we ook alle beproevingen voor u.

DIRECT CONTACT

Wilt u snel weten of we uw product op tijd kunnen leveren? Neem direct contact op, zodat we u meteen kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn.

ONZE PARTNERS

Prins staal
Granderath_logo
Antwerpse metalen
Back To Top