skip to Main Content
+31(0)345 - 573241   |   

FILOSOFIE: STEEL OUR HEARTS

De Jong & Lavino staat bekend als de ‘one stop shop’ in de staalgroothandel. Dat is niet voor niets. Het is immers ons streven om u compleet te ontzorgen op het gebied van staalplaten en staalprofielen.

Dankzij onze enorme voorraden (ruim 40.000 ton) én onze goede samenwerking met de producenten, kunnen we nagenoeg elk product op het juiste moment leveren. Mede dankzij onze betrouwbare partners bieden we bovendien alle benodigde extra services: van certificeringen en beproevingen tot en met procesbewerkingen en bijzondere formaten. Op die manier slagen we erin om u snel en flexibel een kwalitatief hoogwaardig product te bieden.

 

Kom kennismaken, dan bekijken we samen welke aanpak voor u het prettigst werkt. Steel our hearts

De Jong & Lavino BV + Prins Staal BV

KWALITEITEN

Als wereldwijd leverancier voor gerenommeerde opdrachtgevers kennen wij als geen ander het belang van kwaliteit. Dat geldt voor onze eigen organisatie, maar uiteraard ook voor de producten die we leveren. Zo zijn we al ruim 25 jaar ISO 9001-gecertificeerd. Voor het certificeren van onze producten werken we met DNV GL, Lloyd’s Register en elke andere certificerende instantie waar u als opdrachtgever mee werkt. Ook aanvullende beproevingen kunnen we voor u organiseren.

 

We zijn gecertificeerd om plaat- en smeltnummers door te stempelen.

WIJ LEVEREN IN DE MEEST VOORKOMENDE INTERNATIONALE NORMEN  EN MET DE DAARBIJ BEHORENDE CERTIFICATEN

De Jong en Lavino

ONZE PARTNERS

SAMEN STERK IN IJZER & STAAL

Antwerpse metalen

– ANTWERPSE METALEN NV –

Antwerpse Metalen is specialist op het gebied van gelegenheidspartijen. Het bedrijf richt zich op situaties waar een keurmerk geen vereiste is, maar kwaliteit wel degelijk een belangrijke rol speelt. Daarnaast levert Antwerpse Metalen rijplaten uit walsing. Het bedrijf is gevestigd in de haven van Antwerpen.

Prins staal

– PRINS STAAL BV –

Prins Staal is gespecialiseerd in het op maat maken en vormgeven van staalplaten. Het bedrijf heeft alle technieken én vakmensen in huis voor de volgende procesbewerkingen: knippen, zetten, laskanten aanbrengen, richten, gloeien, zagen, boren, walsen, stralen, verven en snijden (autogeen, plasma en laser). Prins Staal is gevestigd in Haarlem.

Granderath_logo

– TH. GRANDERATH STAHL –

Th. Granderath Stahl is een van Duitslands grotere leveranciers van staalplaten met speciale maatvoeringen. In samenwerking met Th. Granderath Stahl kunnen we breedtes tot 4000 mm en lengtes tot 16.000 mm leveren (bij diktes van 3 tot 60 mm). Het bedrijf is gevestigd in Mönchengladbach.

Back To Top